Fællesspisning for alle aldre

FÆLLESSPISNING 

Gennem årene har klubbens aktiviteter ændret sig. I dag, hvor børn og unge opholder sig længere tid i institutioner, har klubben fokuseret mere på at lave familiearrangementer, hvor byens beboere på tværs af generationer laver aktiviteter sammen. De seneste år har der været meget stor opbakning til vores fællesspisninger.
Fællesspisninger ligger typisk på en fredag. Vi køber det meste mad ude og supplerer af og til selv med salat mm. (Køkkenet i klubben er ikke velegnet til at lave mad til mange.)
Vi mødes og spiser, ungerne leger, de store spiller bordtennis eller er i netcafeen, og de mindste boltre sig i pudehjørnet. Af og til tændes også for TV’et. Det hele er meget uformelt, og helt utroligt hyggeligt.
Til en typisk fællesspisning er vi omkring 50 personer i alle aldre.
Det koster omkring 80 kr. per voksen (alt afhængig af menuen.) Børn er naturligvis gratis. Vi sælger vand, øl og vin.
Har man små børn, kommer man og dækker bord – og går typisk tidligt – og overlader oprydningen til dem, der ikke skal putte de små.
Vi laver ofte arrangementer for de børn, der er med: børnedisko, stjerneløb, karaoke fx. Og så er der naturligvis altid gang i vores airhockey, bordtennis, computere osv.

TAG MED! DET ER ALTID HYGGELIGT!

ET PAR BILLEDER FRA FÆLLESSPISNING I KLUBBEN