Hjem » OM LOKALERNE

OM LOKALERNE

Fællesskab er at spille rundbold f.eks.

Det handler mest om bare at være sammen - og spille rundbold f.eks.

Det kan være svært at sætte ord på Børneklubbens betydning for byen. Men det er os, der laver fællesspisning. Arrangerer rundbold. Os, der har redningsveste, hvis vi vil lave noget, hvor 20 børn skal på vandet. Os der arrangerer teatertur og fællesspisning. Det er os, der laver fællesskaber på tværs.

Vil du booke lokaler? 

Via vores kalender på denne side, kan du forsøge at booke lokalerne eller høre om lokalerne er ledige den dag, du ønsker at låne. Husk at angiv medlemsnummer og navn på det barn, der skal låne lokalerne. (Privat personer kan booke lokaler to måneder frem i tiden.)

Hvem kan låne lokaler? 

Vi ønsker, at klubbens lokaler skal komme fællesskabet i Gershøj og omegn til gode. Lokalerne skal bruges til at skabe fællesskab på tværs.
Derfor kan du, hvis du gerne vil lave et offentligt gratis arrangement forhøre dig hos bestyrelsen om klubbens lokaler vil kunne anvendes.
Lokalerne har været anvendt til litteraturklubber, kortklubber, yogaklubber mm. Foreninger i omegnen er som udgangspunkt altid velkomne.
(Brancheorganisationer, politiske organisationer, religiøse arrangementer er i udgangspunktet udelukket.)
Kommercielle tiltag og alle private arrangementer (bortset fra børnefødselsdage) henviser vi til Byhuset eller Kroen.

Private børnefødselsdag

Er du medlem af Gershøj Børneklub, kan du gratis låne lokalerne til arrangementer for børn fra Gershøj og omegn. Det kan være børnefødselsdage, klassefester, spilleaften for spejderne osv.
Vi låner klubben ud til børnenes fester og man kan ikke låne klubbens lokaler til arrangementer, der også er for voksne, som f.eks. familiearrangementer, firmafester, osv. Vi henviser de voksne til Byhuset eller Kroen.

Sådan gør du

Vil du låne klubbens lokaler kan du booke via kalenderen på denne hjemmeside.
Vi svarer så hurtigt som muligt.
(på dagen kan du afhente en nøgle hos den kontaktperson, som du får oplyst, hvis lokalerne er ledige den pågældende dag.)

Regler, hvis du skal låne 

Klubben drives af frivillige. Hvis du ikke rydder op, vasker de klude, duge, viskestykker mm., som du har brugt, så skal bestyrelsen ned og gøre det bag efter. Det er rigtigt træls og kan betyde, at vi ikke orker at låne lokalerne ud.
Så husk:
  • Tag dine egne viskestykker, karklude mm med
  • Tag toiletpapir, store skraldesække, sulfo samt rengøringsmidler med
  • Gør rent efter dig (Please, helt rent!)
  • Det er gratis at låne lokalerne, men vi forventer, at du som modydelse gør en lille smule mere rent, end der var, da du kom.
  • Tøm opvaskemaskinen og alle skraldespande
  • Låner du duge, så skal de altid tages med hjem og vaskes og afleveres til dem, som du fik nøglen af