Spring til indhold

Kun børn kan låne

Er du medlem af Gershøj Børneklub, kan du gratis låne lokalerne til arrangementer for børn fra Gershøj og omegn. Det kan være børnefødselsdage, klassefester, spilleaften for spejderne osv.

 

Vi låner klubben ud til børnenes fester og man kan ikke låne klubbens lokaler til arrangementer, til f.eks. familiearrangementer, private fester, firmafester, osv. Vi henviser de voksne til Byhuset eller Kroen.

Sådan gør du

Vil du låne klubbens lokaler kan du kontakte en i bestyrelsen.

Vi svarer så hurtigt som muligt.

(på dagen kan du afhente en nøgle hos den kontaktperson, som du får oplyst, hvis lokalerne er ledige den pågældende dag.)

Der er i perioder mange, der gerne vil låne lokalerne, så du kan ikke være sikker på at lokalerne kan lånes.

Regler, hvis du skal låne

  • Tag dine egne viskestykker, karklude mm med
  • Tag toiletpapir, store skraldesække, sulfo samt rengøringsmidler med
  • Det er gratis at låne lokalerne, men vi forventer, at du som modydelse gør en lille smule mere rent, end der var, da du kom.
  • Tøm opvaskemaskinen og alle skraldespande
  • Låner du duge, så skal de altid tages med hjem og vaskes og afleveres til dem, som du fik nøglen af eller afleveres et aftalt sted ved eller i klubben.

Fællesskab

Offentlige arrangementer er velkomne

Vi ønsker, at klubbens lokaler skal komme fællesskabet i Gershøj og omegn til gode. Lokalerne skal bruges til at skabe fællesskab på tværs.

Derfor kan du, hvis du gerne vil lave et offentligt gratis arrangement, forhøre dig hos bestyrelsen om klubbens lokaler vil kunne anvendes.

Lokalerne har været anvendt til litteraturklubber, kortklubber, yogaklubber mm. Foreninger i omegnen er som udgangspunkt altid velkomne.

(Brancheorganisationer, politiske organisationer, religiøse arrangementer er i udgangspunktet udelukket.)

Kommercielle tiltag og alle private arrangementer henviser vi til Byhuset eller Kroen.