Hjem » OM OS » Et samlingssted i byen

Et samlingssted i byen

Gershøj Børneklubs officielle navn er Børne- og ungdomsforeningen Bramsnæs Nord.

 

Klubben blev skabt af frivillige ildsjæle i 1977. Siden har klubben været et aktivt centrum for en række aktiviteter i børn og unge i Gershøj og i de omkringliggende byer.
Klubben er også i dag drevet af ildsjæle, for hvem det gælder at fælleskab og aktiviteter i Gershøj er afgørende for den lille landsby.
Hovedformålet er at skabe anledning til at byens børn har et fælles samlingspunkt i form af klubhuset, og at de har aktiviteter at samles om. Sidegevinsten er, at klubben på den måde bliver et fælles mødested for voksne i byen, der enten giver en hånd med eller deltager i de mange aktiviteter, som klubben laver.

 

Bestyrelsen

Klubben ledes af en frivillig bestyrelse, der både har ansvaret for driften af klubhuset, samt udvikling af aktiviteter i huset. Princippet er at klubben skal involvere så mange som muligt i aktiviteterne omkring huset. Har du lyst til at give en hånd med ved konkrete arrangementer, eller har du ideer til, hvad klubben også kunne bruges til, så kontakt bestyrelsen.

Æblemoste-dag 10. okt. kl. 11

Vi afholder igen i år æblemoste dag. Pluk alle dine æbler og få dem mostet helt gratis! Eller lav en aftale om, at du plukker naboens æbler mod, at naboen får et par liter gratis hjemmelavet æblemost som betaling. Medbring egen emballage eller køb flasker på stedet. Østervang Gaards æblemosteri besøger Børneklubben. Medarbejdere fra Østervang… Læs mere »Æblemoste-dag 10. okt. kl. 11

Rundbold 18 og 25 aug. + 1. sep.

Der vil være tale om 45 minutters højdramatisk rundboldkamp, hvor voksne og børn dyster. Kom med.

Cirkusworkshop ved Cirkus Panik

Ved byens Havnefest har Børneklubben i år valgt at gentage den sjove og succesfulde cirkus-workshop med efterfølgende cirkusforestilling for de voksne. Vi er super glade for at de vilde artister har sagt ja! Workshop ved Cirkus Panik: Lørdag d. 11. sep kl. 10 – 13. Forestilling: Lørdag d. 11. sep kl. 14. BØRN, DER ER… Læs mere »Cirkusworkshop ved Cirkus Panik