Hjem » Lørdagsklubben hver anden lørdag

Lørdagsklubben hver anden lørdag

Lørdagsklubben begynder første lørdag i januar 2019 og kører her efter hver anden lørdag i måneden kl. 13 – 16. Dog ikke i skoleferierne.
(Vi kører: 5, januar, 19, januar, osv. Dog ikke i skoleferierne. Dvs. lørdage i ulige uger i 2019.)

ALLE KAN VÆRE MED

Børn i alle aldre kan komme i klubben disse dage.
Her vil forskellige voksne “have vagten”, og nogle vil arrangere særlige aktiviteter (fodbold på boldbanen, rundbold, sneboldkamp, tegning, kastanjedyr, kagebagning, modellervoks, bordtennis, brætspil, ballondans osv. osv.) andre vil bare være til stede og lade børnene lege.
Det vigtigste er at klubben er åben, og man kan komme og lege med andre børn i byen.
Lege og krea-rummet bliver naturligvis åbnet, så der kan laves flotte sager og leges.

KAN MAN BARE DUKKE OP?

Ja, man kan bare komme.
Børn fra 8 år skal enten afleveres af en forældre eller selv medbringe et telefonnummer på deres forældre, når de ankommer. Forældrene til børn under 8 år skal altid som minimum “tjekke deres barn ind” hos de voksne, der er ansvarlige for dagens lørdagsklub og aflevere et telefonnummer før de forlader stedet.

FORÆLDRE OG ANDRE VOKSNE

Forældre er velkomne til at være i klubben – hvis deres børn altså synes, at det er en god ide 
Har man selv lyst til at tage en del af ansvaret for lørdagsklubben, kan man melde sig her i tråden eller hos dem, der har vagten næste gang. Der er altid behov for flere voksne – så kan man måske lave andre aktiviteter eller med tiden udvide konceptet, så lørdagsklubben er åben hver anden lørdag? Hvad ved vi!  Men vær endelig med. Man må gerne bare tage en enkelt eftermiddag, hvis man har lyst til at lave en særlig ting med ungerne. Man kan også bare blive hang-around – sådan en voksen, der i virkeligheden synes, at det er super hyggeligt at være med og som derfor næsten kommer hver gang og hjælper, men ikke rigtigt orker at påtage sig ansvar. Der skal altid laves saftvand, trådes nåle osv. osv. så kom glad.