Hjem » Fællesspisning

Fællesspisning

Fredag d. 6 april holder vi den sidste af sæsonens populære fællesspisninger for alle generationer.

Kl. 18 mødes vi og spiser og hygger os sammen. Ungerne leger, danser i vores børnedisko, nogle spiller airhockey og andre kort. De fleste af de voksne sludrer, mens nogle leger med.

Det er hyggeligt og der er altid plads til nye.
Så kom med, hyg dig med naboer og venner og lær nye folk fra byen at kende.

Vi er normalt mellem 50 og 80 personer fra byen.

Det koster 90 kr. per voksen at deltage. Børn er gratis.
Der kan købes øl, vand, og vin til små priser.

BEMÆRK:
Du skal denne gang betale på MobilePay når du tilmelder dig! 

(Vi har desværre oplevet for mange gange, at folk tilmelder sig, vi køber mad til dem, og så dukker de ikke op. Det er spild af Børneklubbens penge, så vi har ændret proceduren.)

TILMELDNING: 
Du tilmelder dig ved at skrive på Facebook-tråden i selve begivenheden, at du kommer. Husk at skriv, hvor mange børn og voksne der kommer af hensyn til den samlede bestilling af mad.
Når du har tilmeldt dig, skal du straks her efter betale på MobilePay til Jens Peter: 21794746 (Skriv dit fulde navn i beskedfeltet.)

Har du ikke betalt, bestiller vi ikke mad til jer. Det er altså din betaling, der er den endelig tilmeldning, mens vi gerne på Facebook vil have at vide, hvor mange i alt i alt kommer.

VÆR OGSÅ OPMÆRKSOM PÅ: 
Det er bestyrelsen, der arrangerer, men vi plejer at få hjælp af de mange der kommer.

Har I små børn, så kom lidt før (fx kl. 17.30, og hjælp med at dække bord. Så kan I gå hjem tidligt, mens dem med store børn eller helt uden, så kan tage den sidste oprydning. Hjælp undervejs med lidt oprydning, så det ikke bliver for stort et arbejde dagen derpå.)