TAK TAK TAK

Børneklubbens gamle te-køkken fra den forhenværende plastikfabrik er endelig blevet udskiftet. Klubbens lokaler er ved den lejlighed blevet malet og vi har fået nyt vindue i. Lokalerne er igen klar til at rumme spændende, sjove og hyggelige arrangementer for beboere i Gershøj og omegn.

Det har været en opløftende proces, hvor mange – rigtigt mange – har bidraget. Faktisk har det været ganske rørende.

Her skal lyde en stor, stor tak for dejligt samvær og hjælp til:

Anna Dalsgaard, der gennem mange år har arrangeret loppemarked og skaffet langt størstedelen af midlerne til renovering af lokalerne.

Tak til murermester Anker og murefirmaet Thomas Kristensen for at have lagt gulv og sat vindue i lokalerne.

Tak til malermester Janne Søndervang Andersen for at have filset, slebet og bistået med tips og tricks.

Tak til Tom og Jens Winther for at have taget et stort slæb med el, nyt loft, nye rør og reparation af de gamle.  (Krybekælderen og mellemrummet mellem loftplader og tag har krævet sit!)

Tak til Niels Winther og Jesper Simonsen for at have bygget selve køkkenet op.

Tak til Jens Peter for at gå til hånde i tide og utide og tage et kæmpe slæb som arbejdsdreng.

Tak til Anna og Ellen for løbende rengøring og maling af toiletter og entré.

Tak til Rie, Annalise, Morten Klein, Malene, Bilal, Henrik-Stig, Christina, Martin Winther og Thomas Bache, Jannick, Christina, og “Fisker-Thomas” for at have taget et kæmpe ansvar og har malet, samlet elementer, købt materialer, fuget og ikke mindst have stået klar hele tiden.

Tak også til Gurli, Kirsten, Annie, Jens Peter, Mona, Carsten, Malene, Thomas, Jens, Mugge, Tom, Bo, Anker, Khaldun, Bilal, Martin, Peter, Morten, Annalise, Sonja, Mads, Mugge og Christina for at sælge varer til loppemarkedet, sætte telte op, handle ind og bage kager. Alt sammen nødvendigt for at loppemarkedet fungerede.

 Se dét er fællesskab! Det har været så opløftende og vi glæder os til at invitere børn, unge og gamle til hyggelige stunder i de nyrenoverende lokaler.

Vi skal også takke Lejre Kommune for at have støttet projektet ved at finansiere køkkenelementerne i det nye køkken.

TAK PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN

Stine