Hjem » NYT KØKKEN PÅ VEJ

NYT KØKKEN PÅ VEJ

Gershøj Børneklub er i disse uger ved at få nyt køkken.  Det betyder at lokalerne først er klar medio september.

De første, der skal anvende klubbens nyistandsatte lokaler bliver (forhåbentlig) Østergaard og seniorer fra omegnen, der hver mandag bruger lokalerne til hyggeligt samvær og et slag kort. Første gang er den 19. sep.

Klubben holder til i en gammelt plasticfabrik og det er køkkenet fra 50’erne, der indtil juli var at se i klubben. Det var et meget lille køkken – der den gang skulle betjene fabrikkens få ansatte, når de skulle have kaffe og frokost.

I dag afholdes arrangementer med op til 70 spisende og det har længe været en meget stor udfordring at køkkenet både var nedslidt, for lille og helt usamtidigt.

Lejre kommune tager lidt af ansvaret – resten ordner vi selv

Lejre Kommune har bevilliget 35.000 kr. til indkøb af nye elementer. Det er en hjælpende hånd, men strækker langt fra. Heldigvis har en meget stor og broget flok af beboere taget ansvar for, at vi i klubben nu kan få et nyt køkken. Det betyder, at vi med hjælp fra byens håndværksmestre og andet godtfolk nu kan lave nyt gulv, sætte nyt vindue i lokalerne – vi trækker ny og tidssvarende strøm og nye rør til vand.

Vi har mange at takke – og det gør vi ved navns nævnelse senere. Lige nu nyder vi at de lokale tager så stort ansvar for Børneklubben. Tak til alle.