Hjem » Cirkusworkshop ved Cirkus Panik

Cirkusworkshop ved Cirkus Panik

Ved byens Havnefest har Børneklubben i år valgt at gentage den sjove og succesfulde cirkus-workshop med efterfølgende cirkusforestilling for de voksne. Vi er super glade for at de vilde artister har sagt ja!
Workshop ved Cirkus Panik:
Lørdag d. 11. sep kl. 10 – 13.
Forestilling: Lørdag d. 11. sep kl. 14.

BØRN, DER ER FYLDT 7 ÅR:

De sjove og dygtige artister fra Cirkus Panik kommer med cirkus-bussen fyldt af ethjulede cykler, linedanser-udstyr, jonglør-grej, orkester, strutskørter og alverdens overraskelser. Kl. 10 – 13 på havnen laver de en workshop for børn, der er fyldt 7 år. Her lærer man at lave mennesketårne, lave opsigtsvækkende akrobat-shows, gå på line og meget, meget andet. Cirkus Panik har deres eget cirkus-orkester med – det bliver så flot.

BØRN MELLEM 5 og 7 ÅR

Børn mellem 5 og 7 år kan også være med. Men først kl. 12. Deres nummer øves mellem kl. 12 og 13 og indeholder de fantastiske mini-cirkus-cykler, kinesiske tallerkenkunster og meget andet.
Det er super sjovt, imponerende hvad ungerne lærer på et par timer og vi er både stolte af og glade for, at Cirkus Panik pakker cirkusbussen og kommer til sommerlandet med alt deres cirkus-gøjl. Så vi håber virkelig at jeres unger vil være med.

TILMELDING NØDVENDIG

Du tilmelder dig ved at sende en mail eller sms til Stine: sni@nissenco.dk eller sms 28 26 35 36. skriv barnets fulde navn og alder samt telefonnummer, så vi kan kontakte alle, hvis der sker ændringer i programmet.
Gratis, hvis man er medlem af børneklubben (Et årligt medlemskab koster 100 kr. Se mere her.)