Hjem » Generalforsamling og fællesspisning 24. sep.

Generalforsamling og fællesspisning 24. sep.

Vær med d. 24. sep. kl. 18, hvor vi afholder en (kort) generalforsamling og spiser sammen. 

Fællesspisning (ca. kl. 19) 

Efter en kort generalforsamling spiser vi sammen. Det er som traditionen foreskriver sammenskudsgilde denne dag. Alle tager et eller andet med til en buffet. Øl, vand og vin kan købes på stedet. Børn er som altid mere end velkomne – også til selve mødet, hvor vi har børnedisko ved siden af og mulighed for at sidde og tegne, mens mødet foregår.

 

Generalforsamling. kl 18. 

Dagsorden efter vedtægterne.  Generalforsamlingen skulle have været afviklet i januar 2021, men blev pga. corona udskudt.

På valg er formanden, Stine Nissen. Formanden  modtager ikke genvalg, så der skal i år vælges en ny formand.

Her ud over skal vælges tre bestyrelsesmedlemmer: Hanne, Malene og Niels (suppleant). Man kan naturligvis opstille sit kandidatur ved generalforsamlingen, men hvis du har lyst til at stille op, opfordrer vi dig til at tage kontakt til formanden, Stine Nissen (28263536), da vi ofte gør et benarbejde inden generalforsamlingen for at finde mulige kandidater. Vi hører altid meget, meget gerne fra dig.

 

Mere info følger på Facebook og i nyhedsbrev i august.