Hjem » Klubben anvendes af mange i løbet af en uge

Klubben anvendes af mange i løbet af en uge

Vidste du?:

Børneklubbens lokaler bliver brugt af mange andre end børn?

Mandag formiddag mødes områdets seniorer og hygger sig og spiller kort i lokalerne. Tirsdag formiddag anvender en gruppe aktive seniorer fra kommunens aktivitetscentret Østergård, lokalerne til sammenkomst, fiskeri-snak og hygge. Onsdag aften fra januar og frem til april anvender den lokale fiskeriforeningen lokalerne. Og så er der spilleaftener, legeklubber, sejlklub, fællesspisning, børnefødselsdage, litteraturklubber osv. osv.

Ikke kommercielle arrangementer, der er gratis og åbne for offentligheden kan som hovedregel placeres i børneklubbens lokaler. Private arrangementer og kommercielle arrangementer henvises til byhuset eller kroen. (Dog undtaget børnefødselsdage for børn, som altid er velkomne  i klubben.)

 

Det er tryk på lokalerne og det er godt!