Fastelavnsfest

Gershøj Børneklub holder hvert år en meget velbesøgt fastelavnsfest. 

I 2019 holdes der fastelavnsfest den 3. marts. kl 15.
Der er altid fremvisning af kostumer på catwalk og tøndeslagning for tre aldersgrupper.
Medlemmer er gratis. Ikke medlemmer, 50 kr.
Der sælges kaffe, vand og øl samt naturligvis fastelavnsboller.

Bageholdet

Hvert år bager byens beboere fastelavsboller til denne lejlighed. Vi er meget, meget glade for den hjælp. Da 100 børn og deres forældre spiser mange fastelavnsboller. Så skulle du få lyst til at bidrage med 20 fastelavnsboller næste år, så sig endelig til.

Vi har mellem 70 og 100 børn til tøndeslagning hvert år 

 

1 kommentar

 1. avatar
  Posted by Axel, Bylauget| 5. februar 2019 |

  Hej Stine. Vi har talt i Bylauget om hvordan vi kan støtte op om hinandens arrangementer, idet det jo ofte er en udfordring at finde hænder nok. Vi var f.eks. med til det sidste loppemarked m.h.t. oprydning med de ikke solgte varer i dagene efter.
  Vi har et forslag. Vi kunne f.eks. åbne pølsevognen som et supplement til jeres arrangement, men vi kunne også lave en stor portion mad, så børn og familier kunne spise sammen efter tøndeslagning – f.eks. spagetti og kødsovs el. lign. – så var børnefamilierne lettet for den opgave denne dag.
  Såfremt I synes at de er perspektiver i disse tiltag, så lad os tale sammen
  Axel, Bylauget