Børneklubben har til huse i en gammel glasfiberfabrik, der blev lukket i starten af 70’erne. Siden har huset været anvendt til børneklub, og den sydlige del af huset er i dag byhus som Gershøj Bylaug drifter.

Offentlige, gratis og ikke-kommercielle arrangementer

Børneklubbens bestyrelse har den indstilling, at klubbens lokaler skal komme fællesskabet i Gershøj og omegn til gode. Lokalerne skal bruges til at skabe fællesskab på tværs.
Derfor kan du, hvis du gerne vil lave et offentligt gratis arrangement forhøre dig hos bestyrelsen om klubbens lokaler vil kunne anvendes. (Brancheorganisationer, politiske organisationer, religiøse arrangementer er i udgangspunktet udelukket.) Lokalerne har været anvendt til litteraturklubber, kortklubber, yogaklubber mm. Foreninger i omegnen er som udgangspunkt altid velkomne.
Tag kontakt, hvis du har en ide. Vi vurderer hver enkelt henvendelse. (Kommercielle tiltag og alle private arrangementer (bortset fra børnefødselsdage) henviser vi til Byhuset eller Kroen.)

Private børnefødselsdag

Er du medlem af Gershøj Børneklub kan du gratis låne lokalerne til børnefødselsdage. Vi låner klubben ud til børn, der ikke har plads hjemme til at invitere klassen eller børnehaven.
Man kan ikke låne klubbens lokaler til andre private arrangementer end børnefødselsdage for børn. Vi henviser her til Byhuset eller Kroen.

Sådan gør du

Vil du låne klubbens lokaler kan du skrive en henvendelse i feltet her under. Du angiver, hvilken dato, du gerne vil låne lokalerne og hvilket barn, der skal holde fødselsdag.
Vi svarer så hurtigt som muligt.
(Du kan afhente en nøgle hos den kontaktperson, som du får oplyst, hvis lokalerne er ledige den pågældende dag.)

Husk, hvis du skal låne 

Klubben drives af frivillige. Hvis du ikke rydder op, vasker de klude, duge, viskestykker mm., som du har brugt, så skal bestyrelsen ned og gøre det bag efter. Det er rigtigt træls og kan betyde, at vi ikke orker at låne lokalerne ud.
Så husk:
 • Tag dine egne viskestykker, karklude mm med
 • Tag toiletpapir, store skraldesække, sulfo samt rengøringsmidler med
 • Gør rent efter dig (Please, helt rent!)
 • Det er gratis at låne lokalerne, men vi forventer, at du som modydelse gør en lille smule mere rent, end der var, da du kom.
 • Tøm opvaskemaskinen og alle skraldespande
 • Låner du duge, så skal de altid tages med hjem og vaskes og afleveres til dem, som du fik nøglen af
 • Vi vil gerne have et billede fra jeres børnefødselsdag i klubben. Så send os, hvis du har lyst et billede fra jeres børnefødselsdag. Hvis du giver os lov, hænger vi det op i klubben på vores opslagstavle. Børnene synes, at det er hyggeligt med billederne. (Vi lægger ikke jeres billeder på hjemmeside eller Facebook. Send jeres billede som smstil Stine på  28 26 35 36.)

I feltet “Giv en kommentar” kan du skrive og spørge om lokalerne er ledige.

Du skal anføre medlemsnummer eller fulde navn på barnet samt dato og tid.

Du får besked i løbet af et par dage.

3 kommentarer

 1. avatar
  Posted by Sidsel (Rana)| 11. september 2018 |

  Hej. Rana Coskun skal holde klassefødselsdag d. 27. oktober. Kan. I mon låne lokalerne der? Mvh sidsel

 2. avatar
  Posted by Bestyrelsen| 29. august 2018 |

  Thomas Bache 23 sep. Eftermiddag. Booket

 3. avatar
  Posted by Lejre Idrætsunion| 24. april 2018 |

  Lejre Idrætsunion booker lokalerne til deres medlemsmøde torsdag d. 1. november fra 18.30 til 21.30

Giv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Alle felter skal udfyldes.