Gershøj Børneklubs officielle navn er Børne- og ungdomsforeningen Bramsnæs Nord.

 

Klubben blev skabt af frivillige ildsjæle i 1977. Siden har klubben været et aktivt centrum for en række aktiviteter i børn og unge i Gershøj og i de omkringliggende byer.
Klubben er også i dag drevet af ildsjæle, for hvem det gælder at fælleskab og aktiviteter i Gershøj er afgørende for den lille landsby.
Hovedformålet er at skabe anledning til at byens børn har et fælles samlingspunkt i form af klubhuset, og at de har aktiviteter at samles om. Sidegevinsten er, at klubben på den måde bliver et fælles mødested for voksne i byen, der enten giver en hånd med eller deltager i de mange aktiviteter, som klubben laver.

 

Bestyrelsen

Klubben ledes af en frivillig bestyrelse, der både har ansvaret for driften af klubhuset, samt udvikling af aktiviteter i huset. Princippet er at klubben skal involvere så mange som muligt i aktiviteterne omkring huset. Har du lyst til at give en hånd med ved konkrete arrangementer, eller har du ideer til, hvad klubben også kunne bruges til, så kontakt bestyrelsen.

Klubben anvendes af mange i løbet af en uge

Mandag formiddag spiller seniorerne kort i lokalerne. Tirsdag formiddag mødes aktive seniorer fra kommunens aktivitetscentret Østergård i lokalerne. Onsdag aften mødes fiskeriforeningen i lokalerne. osv. osv.

Fastelavnsfest

Fastelavnssøndag d. 3. marts holder vi tøndeslagning for tre aldersgrupper og catwalk med fremvisning af kostumer.
Det er kl. 15. Kom og vær med.

Generalforsamling

I tråd med traditionen holder vi generalforsamling sidste fredag i januar. Kom med til vores super hyggelige og korte generalforsamling og spis sammen med os bag efter.

FREDAG d. 25. Jan. Kl. 18