Gershøj Børneklubs officielle navn er Børne- og ungdomsforeningen Bramsnæs Nord.

 

Klubben blev skabt af frivillige ildsjæle i 1977. Siden har klubben været et aktivt centrum for en række aktiviteter i børn og unge i Gershøj og i de omkringliggende byer.
Klubben er også i dag drevet af ildsjæle, for hvem det gælder at fælleskab og aktiviteter i Gershøj er afgørende for den lille landsby.
Hovedformålet er at skabe anledning til at byens børn har et fælles samlingspunkt i form af klubhuset, og at de har aktiviteter at samles om. Sidegevinsten er, at klubben på den måde bliver et fælles mødested for voksne i byen, der enten giver en hånd med eller deltager i de mange aktiviteter, som klubben laver.

 

Bestyrelsen

Klubben ledes af en frivillig bestyrelse, der både har ansvaret for driften af klubhuset, samt udvikling af aktiviteter i huset. Princippet er at klubben skal involvere så mange som muligt i aktiviteterne omkring huset. Har du lyst til at give en hånd med ved konkrete arrangementer, eller har du ideer til, hvad klubben også kunne bruges til, så kontakt bestyrelsen.

Loppemarked

LOPPEMARKED 26 og 27 maj. 10 til 16 begge dage.   Hvert år i maj holder Gershøj Børneklub loppemarked. Vi sælger legetøj, tøj, indbo, køkkengrej – ja vi sælger alt. Det er en hyggelig weekend, hvor byens beboere ikke blot kommer for at gøre loppefund, men også hygge sig med en øl, en vand eller […]

Billeder fra fastelavn 2019

Søndag d. 3. marts afhldt Børneklubben endnu en velbesøgt “katten-af-tønden”.

Vi havde som altid fulde huse og skønne børn og deres forældre. Nyd et par billeder af dem her – og se flere billeder, når du kommer i klubben.

Fællesspisning

Fredag d. 22 marts kl. 18 inviterer vi store som små til fællesspisning.
Ellers er konceptet som det plejer: vi bestiller mad til dem, der bestiller OG betaler på MobilePay på forhånd.